2013-02-28

Drömmar
Att drömma är fantastiskt och inte alla förunnat. Jag har alltid fascinerats av människor i min omgivning som med livlig fantasi "förlustar" sig i ett frosseri av drömmar. Jag gillar också att drömma. Just nu drömmer jag om att få bli gammal, tassa omkring i mitt hus, ha ständiga små inredningsprojekt, bygga ett växthus, sitta på stranden i solnedgången på Gotland med ett barnbarn i mitt knä.

Närmare drömmar är att få ta min examen i vår fast det just nu känns som en omöjlighet. (Hjärnan är inte så samarbetsvillig) Jag kommer inte nämna att jag drömmer om att få vara frisk. Det är ingen dröm för mig, det är en önskan som jag sätter allt mitt HOPP till att det ska få vara så.

Jag drömmer om att få se mig själv i spegeln och se en stark vältränad tjej i sina bästa dagar (drömmar ska inte vara realistiska...) Jag drömmer om att få skapa en liten plats i vår trädgård för kontemplation. Där jag kan sitta och få tid till att verkligen djupa i tankar som jag har om olika saker.

Jag drömmer också om att genom mitt arbete få göra skillnad för många människor. Hjälpa till att skapa en bättre värld. Hur jag ska förhålla mig till mitt arbete är en stor fråga. Brann jag så hårt för det jag gör så jag nästan höll  på att brinna upp? Om man ska tänka lite New Age så är sjukdomar något vi skaffar oss. Fast det känns väldigt hårt att tänka så. Varför skulle jag vilja straffa mig själv så hårt? Nej, jag tänker hålla fast vid min dröm om att få göra skillnad för många människor!

Ett löfte till mig själv blir här och nu: jag ska drömma mer, vildare, friare!

Lyckliga drömmar önskar jag er alla
L

2 kommentarer:

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Du har så rätt så! Dröm hela helgen ;-)

Kram Lina

Fullblodsekologen sa...

Fina du, självklart ska du drömma, vad vore livet utan drömmar? Skickar dig jättemånga, jättelånga styrkekramar./Annelie