2013-04-27

Vardagslyx

Vaknade tidigt i morse. Pigg och utvilad! En härlig känsla att vakna upp till. Utanför var det redan sol. Satte på en tvättmaskin, gick in till lilla E och låg länge i sängen och pratade. När alla vaknat åt vi frukost tillsammans.

Satte på en maskin tvätt, läste morgontidningen och drack en kopp kaffe. Hela dagen har jag sedan varit i trädgården. Krattat gräsmattan, klippt av trasiga och skadade grenar, rensat rabatter och sopat gångar.

En stund i solen på grannens trappa tillsammans med några av de andra mammorna i husen. Ett glas vitt, glada skratt och delade minnen. Hem till mannen som börjat fixa med middagen. Grillat, ett glas rött och familjesnack vid matbordet.

Nu är det dags för alla oss i familjen att titta på en film tillsammans. Filmen om Pi. Myskväll med lite godis och hemgjord milkshake.

Höjden av lycka! En dag som har känts som en vanlig dag, som en dag innan cancern.
 
Kram
L
 
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

En hel dag utomhus i trädgården där livet växer, det är superlyxigt!

Lotta i USA sa...

Vilken härlig dag ni haft!!

Och jag vet känslan av vardagslyx. Ibland när vi sitter i bilen på väg till eller från arbetet, oftast i kö, kan jag ändå tänka att det är så skönt med en vanlig dag. Att vi sitter här i bilen och lyssnar på radio, småpratar.

Kram!
Lotta