2013-05-17

Idag är idag

Jag tänker ibland att jag har tagit mig dit där ingen vill vara fastän det ändå är en seger. På en plats bortom frihet och trygghet. Där vaksamhet och oro råder för att aldrig riktigt stilla sig. Jag är så oändligt tacksam att jag idag ca 1 år senare fortfarande finns kvar. Får sitta bredvid mina barn i tvsoffan och mysa en fredag. Får vakna mitt i natten och höra de trygga andetagen från min sovande man. Men oron finns kvar. Den lever i mig varenda dag och varje timma och jag hoppas att den är något som så småningom går över.

Idag är idag och jag är jag.
 
Kram
L

 


2 kommentarer:

Anneli sa...

Du.........det kommer bli bättre!
Rädslan försvinner mer och mer.............och dyker säkert upp korta stunder............men då viftar man bara bort den.
Så är det nog med det mesta här i livet.

Ha en riktigt fin och skön helg,
Kramen Anneli

millandante sa...

Fina du som skriver så fint, så berörande... tack för att du delar med dig! Mycket klokt och insiktsfullt som jag tar med mig från flera inlägg. Heja dig som lyssnat på din magkänsla, min magkänsla säger att du är på väg mot något stort för dig själv:) Ja bearbetning, oro, och allt det där, det är väl en del mot ett läkande efter att livet bjudit på rejält motstånd... varm kram och all kraft till dig framåt!!

Kram Milla