2013-03-11

Tumör eller cysta?
Idag är dagen här då jag ska på återbesök för att kontrollera den cysta eller tumör som de såg vid en undersökning för ett tag sedan. Som jag skrev tidigare så har jag bestämt mig för att det är en ofarlig cysta.

Däremot känner jag oro över att behöva undersökas av den här läkaren då jag kände mig mycket illa behandlad sist. Det var inte så att hon var hårdhänt eller elak. Hon var bara avstängd och kändes som om hon arbetat i en fabrik med varor på löpande band.

Tro mig, det är inte kul att vara en "produkt", en "journal" eller en "diagnos". Jag är en människa i ett utsatt läge där jag lägger mitt förtroende på läkarkunskapen. Jag vill känna att jag möts med omtanke och respekt.

Så idag ska jag dit och jag har tänkt att jag ska försöka berätta för henne innan undersökningen hur jag upplevde det sist. Hoppas jag vågar.

Kram
L

3 kommentarer:

Den enarmade banditen sa...

Tack för dina fina kommentar inne hos mig! <3

Hoppas att du vågade säga ifrån, det där med "avstängda" läkare är tyvärr allt för vanligt enligt min erfaraendet.. Ibland undrar jag om det är det första man plockar bort på läkarlinjen, empati?

STYRKEKRAMAR <3

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Stå på dig! Och jag håller tummarna...hårt :-)

Kram kram

Queen of Kammebornia sa...

Jag sänder mina varmaste tankar till dig! Stor varm kram!