2009-11-25

Pajrecept

Jag ska baka pajer till en liten happening som ska vara på fredag. Har ingen inspiration och skulle behöva några smarriga recept. Hur har ni det med pajrecept? Tacksam för tips!




Bild från Google bilder

Kram
L


5 kommentarer:

På vår udde! sa...

Har inget bra recept på lut, men kan rekomendera att använda färdiga smördegsplattor till botten! Det är smidigt och blir jätte frasigt och gott! Tycker annars att pajdeg är rätt trist...

Anonym sa...

Ville bara säga hej, nej sorry, jag är ingen fena i köket.

Skulle själv behöva lite inspiration tills på lördag när mitt yngsta hjärtegryn Gustaf och hans Malin kommer på besök. Jag skulle så gärna vilja visa honom att hans mamma kan.... Men det blir säkert något hämte o;)

Agneta

lottens vita och gröna sa...

hej gumman, såååååååååååååååååå länge sen gumman, trodde du hade lagt av, glad för din hälsning ska du veta, nu ska jag lägga dig på länkningen så jag ser när du inlägger...varmkram lotten
kolla recept.nu!

fröken Sätterlund ✯ sa...

Jag är kass på recept så jag är inte till någon nytta tyvärr... Men säg gärna till om du hittar något bra ;)

Håller tummarna för att du hittar nåt gott :)

Ha det gott,
Kram Therese

Studio * Plong sa...

Hallå Sockerpaj! Du kan ju göra en härlig lökpaj! Passar bra i hösten! Gör vanligt pajskal, svetta lite olika lök, gullök, rödlök, vitlök och charlotte i en panna. Det gör inget om de blir lite färg. Ta en gnutta socker, salt, peppar och timjan om du vill. Förgrädda pajskalet 5 min, lägg i löken i skalet, strö över en emmentaler eller annan god ost, häll över en äggsmet. (t.ex. 4 ägg, 3 dl mjölk + salt och peppar) Grädda! Servera med en god skinka eller annan kallskuret! Lätt som en plätt!
Smaklig spis!