2009-11-06

Fotovägg


Fotokälla: okänd
Jag har alltid velat ha en fotovägg i vår hall. Nu har jag sparat ihop till ett gäng ramar. Känns lite som att jag tagit mig vatten över huvudet. Hur får man till det? Har lagt ut dem på golvet för att få en känsla. Hur brukar ni andra göra? Råd och tips mottages tacksamt!

Kram i höstmörkret

L

9 kommentarer:

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hej!

J, lägg dem på golvet, det brukar jag göra. Det kan bli lite trixigt att få dem i rätt höjd på väggen, men mät från fästet och upp till ramkanten så är det lättare att få dem där man vill ha dem!

Lycka till!

Och framför allt: HA EN SUPERHELG!!!

Kram L

Its a house sa...

Jag håller också på att planera en tavelvägg men har inte hunnit lika långt som dig än, jag håller som bäst på att välja vilka foton och annat som ska få vara med. Att lägga ut dem på golvet för att känna avstånd, ordning etc är nog en smart idé! Jag kikar gärna in igen snart för att se hur det går!

Ha en skön fredag!
Karolina

Its a house sa...

Å du tack för att du röstade på mig! Det värmer!

Anna-Malin sa...

Hej!

Att lägga ut dem på golvet låter som en jättebra idé. Då kan du flytta och trixa.
Sen får du gå på känsla, det brukar bli det allra bästa =))).

Samma här, Tove alltså!!

Ha en go helg!

KRam
Anna-Malin

Stina sa...

Jag brukar följa två linjer. En uppe och en nere. Då kan man sedan sätta tavlorna lite här och var inom den ramen. Kram Stina

In my house sa...

TACK snälla söta du =) Jag ha haft en superdag,,,, nu är man dock lite trött, men en skön trötthet =)

Ha de så gottit kraaaaam j

Studio * Plong sa...

Jaha ja, du har hunnit så långt! Jag har bara hunnit ta bort alla fula ramar och fotona ligger i en röra i en hög. Men en vacker dag? Jag tog de tips du har fått, så får vi se vem som får upp fotona först? Haa ha! Kram F

Kalkstenssommar sa...

Tävling minsann! Ok, jag är på. ;-)

Hur är det i höstmörkret?

Ska vi ses snart?

Kram L

Miss Marie sa...

Åh, det är så snyggt med en tavelvägg! Sån önskar jag mig i mitt nästa hem! :) Jag tycker det är snyggast när ramarna sitter tätt o lite huller om buller, det ska inte vara perfekt! Enligt mig iallafall! :)