2014-01-03

Framtiden

Somnade sent och vaknade tidigt. Sitter här vid köksbordet med tända ljus i ett hus som fortfarande sover. Ute är det mörkt. Jag har satt på en maskin tvätt, ätit risgrynsgröt och läst morgontidningen. Önskar att jag kunnat sova längre.

Jag väntar ännu på besked. Ringde KS igår och de hade inte fått ngt svar från patologen. Vad är det som gör att det dröjer?  Det har gått 7 veckor nu. Situationen som uppstår kan jag likna vid vakuum. Ska jag förbereda mig mentalt på att jag nu kan börja bygga upp mig själv för att komma tillbaka till vardagslivet, det som fanns innan? Eller ska jag förbereda mig på strålning och fler behandlingar? Jag tänker att jag ska få bra besked, tänker att nu börjar mitt friska liv. Samtidigt är det svårt med hopp, det gör så ont om det inte blir som jag önskar.

Nu börjar det regna ute. Inne är det varmt och mysigt. Mitt hem, min kokong. Nu hoppas jag och önskar att det kommer ett svar idag, rätt svar.

Kram

L

6 kommentarer:

Helena L sa...

God morgon! Hoppas att du får svar snart. Att vänta är ju bland det värsta. Stora nyårskramar till dig!

Anonym sa...

Du skriver fint. Önskar dig och din familj allt gott inför det nya året!

litesomvi sa...

Hej! Läser dig, tänker på dig och önskar att jag kunde säga något som får dig att må lite bättre...
Skickar en stor kram. Så.

Fullblodsekologen sa...

Kram!

millandante sa...

Åh vad jag också önskar att det kommit rätt svar till dig nu!!!

<3
Milla

Helena sa...

Jag håller tummarna och önskar så intensivt att du snart, mycket snart, skall få ditt efterlängtade RÄTTA svar. Väntan är vidrigt och cancer ännu vidrigare, jag hoppas av hela mitt hjärta att du slipper båda!!

Stor kram och lyckönskningar inför 2014 sänder jag dig!!

Helena (Drömhus)