2014-01-13

Att se framåt

Det var som om luften gick ur mig. Jag har varit så lättad, trött och tom efter beskedet. Terapeuten sa till mig att det är väldigt vanligt. Nu börjar mitt återtåg till vardagen kännas realistiskt. Som jag längtat efter att få gå vidare!

Ett första steg framåt är att vi bestämt oss för att skaffa katt. Nu verkar det som om vi har turen med oss och kan hämta hem en kattunge inom den närmsta tiden. Barnen är så lyckliga och förväntansfulla! De läser om katter och planerar så att det ska bli tryggt och bra när den kommer.

En kattunge - precis vad vi behöver just nu, härligt!

Kram och tack för alla fina kommentarer och peppande ord! 

L

8 kommentarer:

Anneli sa...

Helt rätt.............tror det är precis vad ni behöver lägga fokus på nu!
En liten söt kattunge ger mycket glädje.

Kramar Anneli

ime sa...

Så underbart skönt för dig med bra besked!
Ja, alla hem behöver ha en kattunge, det är bästa sättet för att vara glad och skratta!
Kram till dig

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Åh, det förra inlägget (och detta) är verkligen helt fantastiskt att läsa! Tårarna bränner bakom mina ögonlock och jag blir så otroligt glad för dig och din familjs skull!
Sa ju att du skulle fixa det! Yeah! Helt galet att vi faktiskt aldrig träffats, jag vet inte hur du ser ut, inte ditt namn, inte var du bor...egentligen inte mycket alls?! Hur man ändå kan bli så glad och lättad över att någon kan ge cancern så mycket däng, det vet jag inte...men jäklar att jag hejar på dig i kamp! Fortsätt kämpa...dänga på bara, det här är fixar du :-)

Stor kram, Lina

Queen of Kammebornia sa...

HURRA!!! Och stor varm kram!

sa...

Kram!

Bella sa...

Det vore allt annat än konstigt om luften inte hade gått ur dig efter det du gått igenom senaste tiden, att få negativa besked, genomgå behandling och sedan vänta och vänta och vänta lite till på besked. Vilken kämpe du är och jag önskar dig allt gott!!

Mysigt och säkert bra för både dig och familjen med en liten kattunge :)

Ta väl hand om dig!

Kramar Bella

Anonym sa...

Hej!
Jag är så glad för din skull. Gladare än du tror. Vi känner inte varandra men ändå ger du mig mycket. Du har fått mig att uppskatta ting utan att jag tänkt på det, jag kan inte precisera, det är mera en anda. En anda jag förstår nu att jag behövt men inte saknat. Kallt eller hur? Därför är jag tacksam.
Jag tror kattungen blir den mest omhuldade varelsen på din gata! skönt att flytta lite fokus.
Jag hoppas du mår som du förtjänar, det allra bästa du bara kan! Tack för dina tankar… måtte du fortsätta skriva.
Kram
/Zara

Fullblodsekologen sa...

Vad härligt med en kissekatt, älskar dessa fyrbenta varelser. De förgyller mitt liv och sätter en guldkant på vardagen. Kram