2008-10-29

Färdigt!





Är inge vidare på att ta bilder. Men här kommer i allafall en bild på det färdiga resultatet.


Är väldigt nöjd med att jag målade bordet svart. Nu skulle jag bara vilja måla väggaran - färg - nej ingen alls, vitt förstås!!!!
Kram till er alla!
L

2008-10-26

Processen

Har försökt ta bilder på det färdiga resultatet idag - MEN - ljuset har verkligen "lyst" med sin frånvaro idag. Inga bra bilder blev det. Hoppas på lite sol o klarare ljus i veckan. Lägger ut en liten under tiden bild, på hur det ser ut när jag syr överdrag, klipper o funderar.




Tack för era kommentarer, så roligt att komma in och läsa!
Kram L

2008-10-25

Datakrasch!!!

Iskall blir man när datorn går sönder o jag plötsligt inser att jag inte har sparat över mina bilder tagna det senaste året. Ja, som tur är gick allt väl den här gången men det tog en faslig tid. Men inget ont som inte har ngt gott med sig. OJ, va jag har fixat o donat härhemma.

Först ut för renovering var det här hörnet i huset: (vet inte om jag vågar visa eländet, den har varit täckt av vackra virkade plädar dock!)




Det tog ett tag att bestämma sig. Vad ska det vara för tyg? Ska bordet vara vitt eller svart? När det väl var bestämt så kom fas 2. Hur i allsindag skulle jag lyckas sy ett passformat snyggt överdrag som kan tas av o tvättas? Men tillslut kom jag på det o det blev hyfsat i alla fall. Resultatet lägger jag ut i veckan.

Kram på er alla vänner!

2008-10-08

Oktobermorgon

Foto: L
En bild säger mer än tusen ord........

2008-10-06

Mod


Idag skulle jag vilja skänka en bukett blommor och ett stort tack till Hanna som har bloggen Det stora grå huset. Så underbart befriande att någon vågar berätta om livets mörka sidor. Livet är ju inte bara ljust o härligt, ibland är det tungt som bara den att "ro båten i land" som min kära gamla farmor brukade säga.



Jag har anat tungsinne och trötthet på andra bloggar i höst när jag varit runt o kikat. Själv har jag känt mig otroligt låg och tråkig men inte vågat dela med mig till er andra.



Tack Hanna för att du är så modig, härlig och ärlig. Lycka till önskar jag dig!



Kram L



ps. ni som läser detta gå gärna in o ge
Hanna en uppmuntrande kommentar