2015-07-31

Lycka



Lycka är oändligt med tid för återhämtning och rekreation. Nu har jag laddat mina batterier på den bästa platsen på jorden! (För mig). Snart dags att återvända till vardagslunken igen. Sommaren o ledigheten har givit mig insikter och nya möjligheter. Det gör mig lycklig och jag känner hopp inför framtiden. Allt är möjligt! Energin sprudlar. Tack till er som är med och ger! Jag har släppt bagage som tyngt mig och nu har jag en fin raksträcka framför mig.
Kram 

2015-07-05

Vila

Nu inträder semestermode...
Lata dagar, sovmorgnar, lunch på bryggan, grillkvällar vid strandboden. Ja, jag kan knappt vänta tills jag får åka till älskade ön. Men först på tur en kort tripp till Göteborg med sonen.

Kram
L

2015-07-03

Mamma - barn semster

Så mysigt ska det bli! Jag och E ska ge oss iväg själva i 1,5 dygn. Vi ska "rymma" hemifrån, åka tåg och bo på hotell. Äventyret går till en vacker stad i Sverige med stort nöjesfält. E ska få gå dit med sina stora kusiner och åka allt sådant där läskigt som jag inte gillar. Själv tänker jag promenera och fönstershoppa för att sedan sätta mig på något trevlig ställe för att njuta av lite god mat och ett gott glas vin. Kanske bara titta på alla människor som är ute och rör sig eller läsa en bra bok. Jag får en heldag och till långt in på kvällen att bara vara och göra det som faller mig in. När E sedan känner sig färdig med karuseller och bergbanor så går vi till hotellet och myser. Dagen efter blir det aktiviteter efter väder.
Kram
L

2015-07-02

Hemma

Efter en vecka på Gotland är jag hemma igen. Almedalsveckan är otroligt spännande, så många föreläsningar och intressanta debatter inom mitt område. Idag och i morgon jobb och sedan väntar semester. Gick en sväng i trädgården tidigt, tidigt i morse. Allt är så grönt och vackert - njutbart! Bambun rasslar i vinden, de höga prydnadsgräsen ger lite känsla av medelhav och långt borta. Solstolarna som "sträcker" ut sig och signalerar lugna stunder. Pionerna har slagit ut och fyller natten med fantastiska dofter.
   Satt en stund i en solstol och kände in atmosfären. Jag trivs i min trädgård omgiven av tystnaden som blir sent på kvällen eller tidigt på morgonen. Här finns så många minnen och lyckliga stunder. Långa kvällar med god mat och trevligt sällskap. Så nu väntar några dagar hemma att njuta av innan jag och lillebror ska iväg på en kort semestertripp innan vi vänder åter till Gotland.

L